Få studierabat hos din frisør i Aalborg

Salon NORDIC er en frisør i Aalborg med studierabat. Det vil sige, at du som studerende automatisk får 10% studierabat på dine frisørbehandlinger hos os.

Du kan få 10% studierabat på dameklip, herreklip, krøller, bryn, farvning og reflekser. Det eneste det kræver er, at du kommer i tidsrummet 10.00-13.00 fra mandag til fredag, og medbringer dit studiekort. Så står vores dygtige frisører klar, til at give dig lækkert hår til studievenlige priser.

Hvis du ikke er så heldig, at være indehaver af et studiekort, så vil vi stadig kunne glæde dig med meget rimelige priser. For vi synes ikke at det behøves at koste en halv arm og en bondegård, at få lavet lækkert hår. Vi kan selvfølgelig ikke give vore arbejde væk gratis, men vi har forsøgt at ramme nogle priser, som både vil synes er fair for alle. Det håber vi du er enig i.

 

Du finder os her

Hvis du har bestemt dig for at besøge os, så holder vi til midt i Aalborg, fem minutters gå afstand fra Kennedy Arkaden og busstationen. Så det er nemt at smutte forbi frisørsalonen, på vej til eller fra stationen.  Har du alligevel svært ved at finde vej, kan du finde os på kortet lige HER. Så bliver det vidst ikke meget nemmere :)

Vi ses i salonen og husk dit studiekort!

Vores adresse er:

Rantzausgade 13, st. tv.
9000 Aalborg

 

Book tid

Hvis du vil bestille tid til en af vores frisørbehandlinger med studierabat, kan du enten booke online eller ringe til os på telefon: 61402828

Book din tid her

 

frisør i Aalborg med studierabat