Er du vores nye dygtige frisør?

Salon NORDIC i Aalborg søger en ambitiøs og dygtig frisør til vores fantastiske team.

 

Vi forventer:
– at du er en professionel og dygtig frisør
– at du er en god og hjælpsom kollega
– at du har en positiv indstilling og et godt humør
– at du har den 4 årige uddannelse
– at du trives med frihed under ansvar

Læs mere...
Lang page

Hvilken frisure skal jeg vælge?

Nu skal det være! Du har endelig besluttet dig for, at der skal ske noget nyt med dit hår. Du har måske allerede bestilt tid hos frisøren, men pludselig melder tvivlen sig, for hvilken frisure vil egentlig klæde dig bedst?

Måske kan vi hjælpe dig på vej i din beslutningsproces. Et af de bedste udgangspunkter for at vælge frisure er at tage udgangspunkt i, hvad der klæder din ansigtsfacon.

Læs mere...
Før/efter billede af hair extensions

Få påsat hair extensions hos Salon Nordic

Vil du gerne have langt og lækkert hår, men hverken tid eller lyst til at vente på, at håret gror den længde, du ønsker?

Det kender vi alt for godt! Heldigvis er der hjælp at hente. Hos Salon Nordic elsker vi nemlig langt hår, og vi er eksperter inden for hair extensions. På ingen tid kan du gå fra at være korthåret til at være langhåret med påsætning af hair extensions.

Læs mere...
Balayage hår aalborg

Hvad er balayage hår?

Balayage hår er en af de mest populære hårfarver “as we speak”. Vi får mange efterspørgsler på denne flotte farvebehandling hver dag. Rigtig mange piger er faldet for dette naturlige look, og vil gerne have det lavet i deres eget hår. 

Grundteknikken i balayage hår er, at man “tegner” eller maler lyse striber direkte på håret. Det gøres i fri hånd, for at lave et naturligt og lidt tilfældigt spil i håret, som skal få det til at ligne, at solen har bleget det. 

Læs mere...
Shampoo til grå hår

Gråt hår og grå hårfarve er et hit!

Gråt hår hitter mere end nogensinde før, og det er ikke den farve der gror ud på naturlig vis, men den der bliver farvet grå.

Instagram, pinterest og facebook strømmer i billeder af smukke piger med de mest fantastiske grå hårfarver og det har vi kunnet mærke i salonen. Normalt plejer vi at dække grå hår, men nu skal det fremhæves!

Læs mere...