Hos Salon NORDIC kan du forvente et engageret personale, der brænder for faget og for at levere et resultat til perfektion

Vi går højt op i kvalitet og har derfor valgt at arbejde med nogle af de bedste systemer og produkter i branchen, for at kunne garantere et perfekt resultat hver gang. Vi tilbyder behandlinger indenfor hårfarvning, reflekser, klipning, hair extensions, bryn & vipper, opsætning og permanent. På trods af den høje standard, har vi alligevel valgt at vores priser ikke skal afspejles i dette. Vi vil gerne være en af Aalborgs bedste saloner, men også til en fair pris. Vi glæder os til at forkæle både dig og dit hår!

Frisør Sabrina

Sabrina

Frisør
Sabrina har været en del af vores team siden december 2015. Hun er udlært hos Team Rønnow i Sæby, hvor hun efterfølgende arbejdede i 4 år. Sabrina er både tilknyttet Salon NORDIC og Myextensions, hvor hun påsætter extensions og udfører frisørbehandlinger.

Frisør Majbritt

Majbritt

Frisør
Majbritt er udlært frisør hos Frisør Landor i Nørresundby, hvor hun efterfølgende var ansat i 9 år. Siden juni 2016 har Majbritt været en del af teamet i Salon NORDIC og Myextensions. Majbritt er en erfaren og teknisk dygtig frisør, med stor ekspertise indenfor klippeteknikker og teorien bag.

Frisør Josefine

Josefine

Frisør
Josefine blev i 2016 færdigudlært frisør ved MM Klip i Hadsund. Hun har siden august 2019 været en del af Salon NORDIC og Myextensions-teamet, hvor hun både udfører frisørbehandlinger og påsætter hair extensions.

Frisør Maiken

Maiken

Frisør
Maiken blev færdigudlært frisør hos Team Rønnow i Sæby i 2014, så hun har allerede en del års erfaring i faget. Maiken har siden november 2019 været en del af Salon NORDIC og Myextensions, hvor hun både udfører extensions- og frisørbehandlinger.

Salgselev Amanda

Amanda

E-commerce / Salgselev
Amanda startede som elev hos Myextensions i foråret 2018. Når du besøger butikken, vil det oftest være Amanda, der tager imod dig. Hun står også for supporten, så hvis du ringer eller skriver til os, er det ofte hende, du kommer til at tale med.

Salgselev Tonja

Tonja

E-commerce / Salgselev
Tonja har siden juli 2019 været elev hos Myextensions, hvor hun er med til at passe butikken og webshoppen. Hun er også en del af support-teamet, så hvis du ringer eller skriver til os, står hun klar til at hjælpe.

Indehaver Cate

Cate

Indehaver
Cate er indehaver af Salon NORDIC og Myextensions. Hun startede webshoppen Myextensions i 2009, og åbnede i 2012 sin egen butik med salg af hair extensions og tilbehør. Sidste skud på stammen er frisørsalonen Salon NORDIC, som åbnede dørene den 1. november 2013.

Kommunikationsmedarbejder Camilla

Camilla

Marketing Manager
Camilla holder til på vores kontor, hvor hun står for markedsføringen af Salon NORDIC og Myextensions på sociale medier og drift af vores hjemmesider. Derudover er Camilla en haj til grafisk design. Hun står derfor også for al vores grafiske materiale til salon, butik, hjemmeside og vores sociale medier.
Top