Hos Salon NORDIC kan du forvente et engageret personale, der brænder for faget og for at levere et resultat til perfektion

Vi går højt op i kvalitet og har derfor valgt at arbejde med nogle af de bedste systemer og produkter i branchen, for at kunne garantere et perfekt resultat hver gang. Vi tilbyder behandlinger indenfor hårfarvning, reflekser, klipning, hair extensions, bryn & vipper, opsætning og permanent. På trods af den høje standard, har vi alligevel valgt at vores priser ikke skal afspejles i dette. Vi vil gerne være en af Aalborgs bedste saloner, men også en af de billigste. Vi glæder os til at forkæle både dig og dit hår!

 

Frisør Sabrina

Sabrina

Frisør
Sabrina har været en del af vores team siden december 2015. Hun er udlært hos Team Rønnow i Sæby, hvor hun efterfølgende arbejdede i 4 år. Sabrina er både tilknyttet Salon NORDIC og Myextensions, hvor hun påsætter extensions og udfører frisørbehandlinger.

Frisør Majbritt

Majbritt

Frisør
Majbritt er udlært frisør hos Frisør Landor i Nørresundby, hvor hun efterfølgende var ansat i 9 år. Siden juni 2016 har Majbritt været en del af teamet i Salon NORDIC og Myextensions. Majbritt er en erfaren og teknisk dygtig frisør, med stor ekspertise indenfor klippeteknikker og teorien bag.

Simone Mikkelsen

Simone

Extensionist / Frisørelev
Simone er udlært extensionist ved Myextensions, og bliver færdiguddannet frisør til november 2018. Hun har været ansat hos Salon NORDIC siden 2013, og har flere års erfaring med hair extensions, og kan derfor rådgive om alt vedrørende teknik, materialer, påsætning og pleje.

Trine

Extensionist / Frisørelev
Trine startede på sin drømmeuddannelse som frisør i 2016, og har været frisørelev hos Salon NORDIC siden august 2017. Derudover er hun uddannet extensionist hos Myextensions, og giver professionel rådgivning om hair extensions foruden at hun selvfølgelig også påsætter extensions.

Salgselev Amanda

Amanda

E-commerce / Salgselev
Amanda startede som elev hos Salon NORDIC og Myextensions i foråret 2018. Når du besøger butikken, vil det oftest være Amanda, der tager imod dig. Amanda står også for supporten, så hvis du ringer eller skriver til os, er det højst sandsynligt hende, du kommer til at tale med.

Cate Sørensen

Cate

Indehaver
Cate er indehaver af Salon NORDIC og Myextensions. Hun startede webshoppen Myextensions i 2009, og åbnede i 2012 sin egen butik med salg af hair extensions og tilbehør. Sidste skud på stammen er frisørsalonen Salon NORDIC, som åbnede dørene den 1. november 2013.

Kommunikationsmedarbejder Camilla

Camilla

Kommunikationsmedarbejder
Camilla holder til på vores kontor, hvor hun står for markedsføringen af Salon NORDIC og Myextensions på sociale medier og drift af vores hjemmesider. Derudover er Camilla en haj til grafisk design. Hun står derfor også for al vores grafiske materiale til salon, butik, hjemmeside og vores sociale medier.

Online Marketing Manager

Marie-Louise

Marketingmedarbejder
Marie-Louise startede hos Myextensions og Salon NORDIC i efteråret 2017. Marie-Louise befinder sig typisk på kontoret, hvor hun står for online markedsføring af både Myextensions og Salon NORDIC. Marie-Louise får oftest ideer til markedsføringen, når hun nørder tal og statistikker.
Top